Kære medlemmer

Langt om længe er det nu blevet muligt for jer at bestille et clubkort til Intersport Friis.
Dette clubkort giver både private fordele for jer medlemmer samtidig med at I støtter AASI foreningen, når I handler i butikken.
Din private bonus sættes automatisk ind på dit clubkort, når du handler i butikken. Ydermere modtager AASI foreningen 8% af det beløb du handler for, hver gang du handler.13575548_10154306952149347_2044907211_o

Som medlem får du adgang til en attraktiv bonusordning, ligesom du løbende modtager gode tilbud samt tilbud før alle andre. Endvidere afholdes der flere gange om året Clubaftener hos Intersport Friis, hvor butikken holder åbent kun for clubmedlemmer, hvor der vil være gode tilbud. Og så er det ganske gratis at være medlem.

 

Hvordan får jeg mit kort?
Du skal gå ind i butikken Intersport Friis Aalborg og få oprettet et clubkort som er tilknyttet Aalborg Studenternes Idrætsforening og så er du godt i gang med at skabe fordele for både dig selv og klubben. Det er gratis at oprette kortet, og oprettelsen er ikke betinget af et køb.

#

Comments are closed