Facebook Gruppe

Velkommen til AASI Svømning

AASI Svømning har plads til alle niveauer af erfarenhed. Dvs. alt fra den nyudklækkede begynder til den garvede konkurrencesvømmer. Til AASI Svømning er man sin egen træner. Dvs. ingen træner står på kanten, ingen tvungen træningen og ingen faste dage, hvor du skal komme. Der fri mulighed til at planlægge sit eget program og tilrettelægge hvornår du ønsker at komme til træning. Udover svømning tilbyder AASI Svømning også holdbaserede vandsport i form af undervandsrugby og vandpolo. Disse er beskrevet nedenfor.

AASI Svømning er drevet af friske frivillige, som altid er klar på at give en hjælpende hånd, et fif eller inspiration til et program. Klubben er som sagt drevet af frivillige som varetager administrative såvel som praktiske opgaver i klubben. Dvs. at klubbens formand, kassér og åbnere alle er frivillige, som brænder for at drive klubben og det fællesskab som hører med. Hvis du er interesseret i at blive en del af det team, som driver AASI Svømning, kan du efter tilmeldelse sende mail til svomningformand@aasisport.dk  og høre hvordan du kan hjælpe.

AASI Svømning stræber efter at være mere end bare sport. Klubben ønsker at skabe et socialt fællesskab blandt dets medlemmer ved at afholde temadage, sociale arrangementer og arbejde frivilligt for klubben.

AASI Svømning holder til i Østre Allé Svømmehal: Samsøgade 45, 9000 Aalborg.

Oftest stillede spørgsmål samt regler og vilkår for AASI Svømning kan findes på FAQ og Regler&Vilkår.

Derudover anbefaler vi, at I melder jer til vores Facebook side, da I derigennem får al nødvendig information fra Swimcrew om eksempelvis aflysninger, arrangementer, tilmeldingslister, Corona etc.

 

Undervandsrugby

Undervandsrugby foregår i bassinets dybde ende, hvor et mål bliver placeret på bunden til hver side af poolen. Spillerne bliver udstyret m. snorkel, dykkermaske og svømmefødder og skal på hvert sit hold kæmpe om få en saltvandsfyldt bold i målet. Undervandsrugby spilles under vandet og foregår, modsat andre boldspil, i alle tre dimensioner (op/ned, frem/tilbage og til siden). Spillet kræver teknik og taktik såvel som kondition og styrke.

Holdet består af en blanding af begyndere og erfarne spillere af begge køn. Alle niveauer er velkomne til undervandsrugby dvs. at det er lige meget hvor erfaren en svømmer/dykker du er eller ej, der er plads til alle på holdet. Du lærer desuden hurtigt at dykke m. snorkel!

 

Vandpolo

Vandpolo foregår i bassinets dybde ende, hvor et mål bliver placeret til hver side af poolen. Hvert hold består af syv spillere, hvoraf en er målmand. Alle spillere bliver udstyret med hætter således kan spillerne skelne i mellem modstander og holdkammerater. Spillet handler om at score flest mål.

Vandpolo træning består i alt af to timer, som indeholder opvarmning, konditions- og tekniktræning samt en kamp til sidst. Træningen bliver styret af en af vores frivillige. Holdet består af begyndere såvel som erfarne spillere af begge køn dvs. at alle er velkomne til at deltage uanset om du er en fisk i vandet, en bold haj eller en newbie så er der plads til alle.

 

Hvem er AASI Swimcrew?

AASI Swimcrew er holdet bag AASI Svømning. De varetager driften af klubben, frivilligt arbejde i forbindelse med drift af klubben samt arranger de klubbens sociale arrangementer.

 Position?  Hvem?
 Formand  Laura
 Næstformand  Mads
 Kassere  Phillip
 Åbnere/livreddere  Daniel R., Daniel P., Katrine B., Katrine L, Jakob, Lasse, Nadine & Thea.

Hvis du er interesseret i at blive en del af teamet så kontakt os på svomningformand@aasisport.dk.

 

Pris & Tilmelding & Venteliste

Grundet forsamlingsforbuddet som blev udstedt d. 23/10/2020, har AASI Svømning valgt at lukke tilmeldingen midlertidigt. Hvis du ønsker at blive kontaktet og tilmeldt til holdet efter forsamlingforbuddet er hævet, kan du tilmelde dig til ventelisten ved at klikke på AASI Svømning Venteliste 20/21.

Tilmeldingen foregår ved at klikke på AASI Svømning 20/21 Tilmeldingsblanket og udfylde skemaet. Din tilmelding er først gyldig, når du har overført 450 kr. til konto- og reg. nr. oplyst øverst i tilmeldingsblanketten.  Når klubben har modtaget din betaling af kontigentet, vil du modtage en bekræftelse på mail.

 

AASI Svømning & Corona

AASI Svømning følger de restriktioner, retningslinjer og regler som regeringen, dansk svømmeunion og DGI har udstedt omkring Corona. Gå til AASI Svømning & Corona for at læse om de nyeste tiltag som AASI Svømning har indført ifht. Corona.

 

Træningstider & Sæsonstart

Sæson 2020/2021 starter tirsdag d. 01/09/2020 og sidste træning er torsdag d. 24/06/2021. Træningstiderne er følgende:

 Ugedag:   Tidspunkt:   Åbner/Livredder:   Sport:
 Mandag  21.00 - 22.15  Katrine L. & Lasse  Undervandsrugby & Svømning*
 Tirsdag  21.00 - 22.30  Daniel R.  Svømning** & Vandpolo
 Onsdag  21.30 - 22.30  Mads  Svømning
 Torsdag  21.30 - 22.30  Nadine  Svømning
 Søndag  15.00-16.00  Daniel P. & Jakob  Svømning

*NB. Hver anden mandag er undervandsrugby og de resterende mandage er de svømning. Se vores Facebook for hvilke datoer dette drejer sig om.  **NB. Tirsdag stopper svømning kl. 22.00 og vandpolo fortsætter til kl. 22.30.

Åbneren vil ankomme 10-15 min før den pågældende træningstid. Dette giver åbneren og medlemmerne tid til at klæde om og være klar til at gå i vandet til den bestemte træningstid. OBS. Medlemmer og åbner SKAL have forladt svømmehallen inden klokken 23.00. Samt må medlemmer IKKE GÅ I VANDET før åbneren er tilstede.  

 

Aflysninger & helligdage/ferier

Østre Allé Svømmesal følger folkeskolernes ferie og helligdage dvs. at hallen er lukket, hvilket betyder at der ikke vil blive afholdt træning i disse perioder. For at give et overblik over hvilke helligdage og ferie, som der er tale om, er disse listet nedenunder:

  • Efterårsferie: 10. oktober 2020 - 18. oktober 2020
  • Juleferie: 21. december 2020 - 3. januar 2021
  • Vinterferie: 20. februar 2021 - 28. februar 2021
  • Påskeferie: 27. marts 2021 - 5. april 2021
  • Bededagsferie: 30. april 2021 - 2. maj 2021
  • Kr. Himmelfartsferie: 13. maj 2021 - 16. maj 2021
  • Pinseferie: 22. maj 2021- 24. maj 2021
  • Grundlovsdag: 5. juni 2021 (lørdag)
  • Sommerferie: 25. juni 2021

Aflysninger og lukning af hallen vil blive annonceret på vores Facebook side.