Velkommen til AASI Svømning

I AASI Svømning er der plads til alle niveauer, lige fra begynderen til konkurrencesvømmeren. Svømningen er fri, så der er ingen faste dage du skal komme, og der er ingen tvungen træning. Udover den normale træning har vi sociale arrangementer, så der er rig mulighed for at træffe nye bekendtskaber, samtidig med at man får rørt sig.

Vores dejlige frivillige er friske på at give et fif eller et program, hvis du skulle have brug for det. Desuden er der frivillig svømmetræning hver onsdag, hvor en af vores åbnere tilbyder ekspertise.

Vi svømmer i svømmehallen Østre Allé, som ligger på Samsøgade 45. Træningstider, de mest almindelige spørgsmål og andet finder du her: Information

Udover den individuelle svømning har vi også holdbaseret sport i vandet. Dette gælder Undervandsrugby og Vandpolo, som hhv. har hallen mandag og tirsdag – beskrivelser af disse ses nedenfor - husk også at se nyheds-sektionen nederst her på siden.

Tilmelding og betaling af kontingent foregår under fanen "Tilmelding". Husk desuden at meld dig ind i vores Facebook gruppe.

Endnu engang velkommen til AASI Svømning!

Undervandsrugby

Undervandsrugby foregår i den dybe ende af basinnet. Spillerne bærer snorkel, dykkermaske og svømmefødder. Der står et mål på bunden i hver ende og bolden er fyldt med saltvand, så den synker. Undervandsrugby spilles under vandet og foregår, modsat andre boldspil, i alle 3 dimensioner (op/ned, frem/tilbage og til siden). Der er masser af fart på spillet, hvor det er vigtigt med både teknik, taktik samt kondition og styrke.

Vi er en blanding af både begyndere og mere erfarne spillere af begge køn. Vi er meget åbne for at vise nye spillere vores sport. Det er lige meget, om du er en erfaren svømmer/dykker eller ej, der er plads til alle på holdet - og det med at håndtere snorklen og at dykke læres hurtigt! Så kom og prøv en virkelig sjov sport!

Vi spiller hver mandag kl 21, (klar i vandet kl 21.15). Vi har alt udstyr (snorkel, maske, svømmefødder) til udlån.

Vandpolo

Vandpolo er kort fortalt, håndbold i vand - men med lidt andre regler. Spillet gælder ganske enkelt om at score flest mål. Der er syv spillere på hvert hold, heraf en er målmand. Udover normalt svømmetøj svømmer vi med hætter, som bruges til at skelne holdkammerater og modstandere fra hinanden. 
Kort fortalt er vandpolo en sjov og udfordrende måde at bevæge sig i vandet på. 
Kom og vær med, tirsdage 22-23 og torsdage 22-23 - alle niveauer og køn er velkomne!

Nyheder

Sæsonstart

Efter en lang sommerferie er vi så småt ved at gøre klar til opstart. AASI Svømning starter sæsonen op igen d. 3. sep. 2016 kl. 15:00-16:00. Placeringen er Svømmehallen Østre Alle, Aalborg. Vi glæder os til at se dig!

Sæson 2016/2017

Vi er så småt ved at være klar til en ny sæson i AASI Svømming! Vi er nu helt rykket over til vores nye system, så alle skal oprette nye brugere. Information om sæsonen kan findes under fanen “informationer” men næsten alt er som det plejer. Pga. dalende aktivitet om torsdagen har vi dog valgt, […]