Regler&Vilkår

Det er IKKE tilladt at gå i vandet før åbneren er ankommet og har givet tilladelse til at man kan gå i vandet. 

Sikkerhedsregler

  • Der skal altid være mindst to personer i hallen, for at man må opholde sig i vandet. Dvs. Åbner og et medlem. Ikke to medlemmer.
  • Du skal altid medbringe dit sygesikringsbevis i tilfælde af ulykker.
  • Hvis der sker en ulykke, skal du gøre, hvad åbneren giver besked om.
  • Der gælder de helt samme regler som i enhver anden svømmehal ang. badning, brug af sauna og ophold i svømmehallen generelt. Der kan dog forekomme specialarrangementer.

Regler for foreningen

  • Man skal være medlem af foreningen for at kunne svømme med dvs. man må ikke tage gæster med.

FAQ

Q: Problemer med alarm eller manglende åbning af hallen

A: Kontakt formanden (Laura) på tlf.: 42 91 80 88. Send også meget gerne en mail til formanden. Det er vigtigt, at du giver besked, hvis der er problemer - hvis vi intet hører, regner vi med, at alle er tilfredse, og  at alt kører, som det skal.

Q: Hvordan ved jeg om jeg er medlem / indbetalingen af medlemskontingent er registreret.

A: Når din overførsel er blevet registreret, bliver der sendt en mail til dig, som bekræfter at du er blevet tilmeldt. Hvis ikke du har hørt noget en uge efter din overførsel, skal du sende en mail til svomningformand@aasisport.dk.

Q: Hvad koster det ?

A: Prisen for hele sæsonen (primo september til medio juni) er 450 kr.

Q: Hvorfor er det så billigt?

A: Klubben drives på et lavt budget, uden nogle direkte aflønnede. Klubben har en formand og kasserer, som står for tilmelding og økonomi, herudover er vi ca. 6 personer, som står for at åbne og lukke hallen, afholde arrangementer osv.
Klubben giver fri kontingent og betaler årligt 1200 kr. i telefon-, udgiftsgodtgørelse og rådighedshonorar til de frivillige.

Q: Hvor mange medlemmer er der i foreningen?

A: Vi har sat en øvre grænse på 90 medlemmer, fordelt på de 5 timer vi har i hallen om ugen. Med 1-2 timer pr. person om ugen, skulle vi gerne være ca. 15 i hallen pr. gang.

Q: Hvornår slutter sæsonen?

A: Midt/slut juni. Mere nøjagtig dato står i menuen under Information og meddeles på klubbens Facebook-side.

Q: Hvor svømmer vi?

A: Svømningen foregår i Østre Allé Svømmehal: Samsøgade 45, 9000 Aalborg. Indgangen ligger lige ved siden af skøjte-/ishockeyhallen. Kort og Google Streetview billede er vist herunder.

streetviewkort til hjemmeside