Facebook Gruppe

Velkommen til AASI Svømning

AASI Svømning har plads til alle niveauer af erfarenhed. Dvs. alt fra den nyudklækkede begynder til den garvede konkurrencesvømmer. I AASI Svømning er man sin egen træner. Dvs. ingen træner står på kanten, ingen tvungen træningen og ingen dage, hvor du skal komme. Der er fri mulighed for at planlægge sit eget program og tilrettelægge hvornår du ønsker at komme til træning. Udover svømning tilbyder vi også holdbaserede vandsport i form af undervandsrugby. Disse er beskrevet nedenfor.

AASI Svømning er drevet af friske frivillige, som altid er klar på at give en hjælpende hånd, et fif eller inspiration til et program. Klubben er som sagt drevet af frivillige som varetager administrative såvel som praktiske opgaver i klubben. Dvs. at klubbens formand, kasserer og åbnere alle er frivillige, som brænder for at drive klubben og det fællesskab som hører med. Hvis du er interesseret i at blive en del af Swimcrewet, kan du efter tilmeldelse sende mail til svomningformand@aasisport.dk  og høre hvordan du kan blive frivillig i klubben.

AASI Svømning stræber efter at være mere end bare sport. Klubben ønsker at skabe et socialt fællesskab blandt dets medlemmer ved at afholde temadage, sociale arrangementer og arbejde frivilligt i og for klubben.

AASI Svømning holder til i Østre Allé Svømmehal: Samsøgade 45, 9000 Aalborg.

Oftest stillede spørgsmål samt regler og vilkår for AASI Svømning kan findes på FAQ og Regler&Vilkår.

Derudover anbefaler vi, at I melder jer til vores Facebook side, da I derigennem får al nødvendig information fra Swimcrew om eksempelvis aflysninger, arrangementer, tilmeldingslister, Corona etc.

Undervandsrugby

Undervandsrugby foregår i bassinets dybde ende, hvor et mål er placeret på bunden i hver side af poolen. Spillerne bliver udstyret m. snorkel, dykkermaske og svømmefødder og skal på hvert sit hold kæmpe om få en saltvandsfyldt bold i målet. Undervandsrugby spilles under vandet og foregår, modsat andre boldspil, i alle tre dimensioner (op/ned, frem/tilbage og til siden). Spillet kræver teknik og taktik såvel som kondition og styrke.

Holdet består af en blanding af begyndere og erfarne spillere af begge køn. Alle niveauer er velkomne til undervandsrugby. Dvs. at det er lige meget hvor erfaren en svømmer/dykker du er eller ej, der er plads til alle på holdet. Du lærer desuden hurtigt at dykke m. snorkel!

Hvem er AASI Swimcrew?

AASI Swimcrew er holdet bag AASI Svømning. De varetager driften af klubben, frivilligt arbejde i forbindelse med drift af klubben samt arranger de klubbens sociale arrangementer.

 Position?  Hvem?
 Formand  Mads
 Kasserer  Philip
 Åbnere/livreddere  Aleksandar, Katrine L, Lasse, Anna, Laurits, Emil, Line, Magnus, Thea, Christian W & Katrine R.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Swimcrew'et så kontakt os på svomningformand@aasisport.dk.

Pris & Tilmelding & Venteliste

Tilmeldingen foregår ved at klikke på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScT8VyVt2clF9EXCnuFgi-MIEDmlo7PMo2N12iQU7_iwRJu_g/viewform?usp=pp_url og udfylde skemaet. Din tilmelding er først gyldig, når du har overført 450 kr. til konto- og reg. nr. oplyst øverst i tilmeldingsblanketten.  Når klubben har modtaget din betaling af kontingentet, vil du modtage en bekræftelse på mail. Bemærk at der kan gå et par dage før bekræftelsen kommer. I tilfælde af at vi ikke har modtaget din betaling, vil vi også skrive til dig.

*Ved indsendelse af tilmeldingsblanketten accepterer du, at AASI Svømning modtager og opbevarer de indtastede informationer fra blanketten. Disse informationer anvendes til at kunne komme i kontakt med dig, søge tilskud hos Aalborg Kommune og at give svømmeklubben et indtryk af den generelle medlemssammensætning. Informationerne fra tilmeldingen slettes senest et år efter afslutning af den tilhørende sæson.

Badehætter 

Til vores medlemmer tilbyder vi badehætter med vores eget mærke i farven sort og blå. De koster 25 kr, pr stk. Spørg livredderen efter dem.

Bassinlivredder dommer til rådighed

Yderligere tilbyder vi også bassinlivredder prøver fra vores egen dommer, Magnus Lerche.
For medlemmer kan prøven aflægges i træningstiden i Østre Allé svømmehal. Gennem aftale kan prøven også aflægges i andre svømmehaller i Aalborg og omegn. Ikke-medlemmer samt organisationer har også mulighed for at aflægge prøven - kontakt Magnus for information herom.

Certifikatet koster 100 kr. i gebyr til Dansk Svømmeunion, derudover tager klubben et lille vedligeholdelsesgebyr til udstyr, mens andre udgifter vil forekomme alt efter aftale.
For yderligere information er i velkommen til at kontakte formanden eller Magnus på 25 56 24 23 eller på Magnus_lerche@hotmail.com.

For indhold i prøven og andre informationer se:

https://www.svoem.org/Discipliner/Livredning/Vandsikkerhed/Proever/Bassin-Livredderproeven/Indhold-i-Bassin-Livredderproeven/

Sponsor og Rabat Aftaler: Watery, Sportmaster, øl- & madkort. 

Siden vi er en non-profit virksomhed leder vi altid efter et gode sponsor og rabataftaler. Udover laver vi også frivilligt arbejde for andre formål til at tjene ind til vores klubkasse.

I øjeblikket har vi aftaler hos Watery og Sportmaster.

Watery

14% på alle Watery produkter (Gælder dog ikke paddleboards).
9% på alle ikke i forvejen nedsatte produkter.
1% på alle i forvejen nedsatte produkter (Gælder dog ikke paddleboards).
https://www.watery.dk/

Sportmaster

Sponsor aftale med Sportmaster, hvor vi får 25% rabat.
Gælder ikke elektronik og udvalgte varer. Rabatten trækkes fra den vejledende pris.
https://sportmaster.dk/

Vi deler vores rabat koder ud til vores medlemmer, efter betaling er gået igennem.

Træningstider & Sæsonstart

Sæson 2022/2023 starter mandag d. 05/09/2022 og sidste træning er torsdag d. 29/06/2023. Træningstiderne er følgende:

 Ugedag:   Tidspunkt:   Åbner/Livredder:   Sport:
 Mandag  20.15 - 22.00  Katrine L. & Emil  Undervandsrugby
 Tirsdag  21.00 - 22.30  Mads  Vandpolo & Svømning
 Onsdag  21.30 - 22.30  Aleksandar  Svømning
 Torsdag  21.30 - 22.30  Magnus  Svømning
 Søndag  15.00-16.00  Magnus & Mads  Svømning

Om tirsdagen har vi mulighed for at tilbyde vandpolo træning, så længe der er nok spillere. Vi deler hallen op i 2 dele, hvor vi tilbyder både svømning og vandpolo. Men klokken 22.00 skal hele vandpolo holdet bruge hallen.

Åbneren vil ankomme 10-15 min før den pågældende træningstid. Dette giver åbneren og medlemmerne tid til at klæde om og være klar til at gå i vandet til den bestemte træningstid. OBS. Medlemmer og åbner SKAL have forladt svømmehallen inden klokken 23.00, derfor skal svømmere forlade vandet 30 min før lukning. Samt må medlemmer IKKE GÅ I VANDET før åbneren er tilstede.  

Aflysninger & helligdage/ferier

Østre Allé Svømmesal følger folkeskolernes ferie og helligdage dvs. at hallen er lukket, hvilket betyder at der ikke vil blive afholdt træning i disse perioder. For at give et overblik over hvilke helligdage og ferie, som der er tale om, er disse listet nedenunder:

  • Efterårsferie: 15. oktober 2022 - 23. oktober 2022
  • Juleferie: 22. december 2022 - 2. januar 2023
  • Vinterferie: 18. februar 2023 - 26. februar 2023
  • Påskeferie: 1. april 2023 - 10. april 2023
  • Bededagsferie: 5. maj 2023 - 7. maj 2023
  • Kr. Himmelfartsferie: 18. maj 2023 - 21. maj 2023
  • Pinseferie: 27. maj 2023 - 29. maj 2023
  • Grundlovsdag: 5. juni 2023 (mandag)
  • Sommerferie: 23. juni 2023

Aflysninger og ferielukning af hallen vil blive annonceret på vores Facebook side.